Söker du efter bearbetningsmaskiner?

bearbetningsmaskiner​Är du ute efter bearbetningsmaskiner? När det kommer till maskiner för bearbetning för aluminiumprofiler till bland annat fönster, dörr och fasadtillverkning eller bearbetningsmaskiner för verkstadsindustrin, så kan du vända dig till Emmegi. De har jobbat med att designa och tillverka dessa typer av maskiner ända sedan 1990-talet. De har bearbetningsmaskiner i en mängd olika utföranden, och de finns med 3 axlar, 4 axlar, och 5 axlar. Dessa maskiner kan fräsa, borra och gänga i förkapade profiler.

Maskiner som bearbetar aluminiumprofiler

Emmegi har på sin sida ett stort urval av maskiner för industrin av olika slag. Dessa är till för att tillverka en mängd olika saker så som bland annat fönster, dörrar och fasader. Bearbetningsmaskiner kan även användas inom verkstadsindustrin. 

Deras bearbetningsmaskiner finns som sagt med olika många axlar, för att de ska kunna användas för fräsning, borrning samt gängning och det i profiler som är förkapade. Om du går ut på deras sida så kan du se alla deras maskiner uppradade och även filtrera dem så att du kan se vilka som har hur många axlar. 

Vill du veta mer vad Emmegi kan göra för dig så kan du även läsa mer om det på deras sida. Det går även bra att du kontaktar dem direkt så kan de berätta mer om vad de har för slags bearbetningsmaskiner samt att de kan berätta vilken maskin du kan ha till det du behöver tillverka när det gäller fönster, dörrar och fasader.